Reuen

Lars David van Rooverehof

Lars-David van Rooverehof (stamboom)

Lars David van Rooverehof

Lars is beschikbaar als dekreu en heeft de gezondheidstesten gehad. Hij heeft HD-A en ED-0 als uitslag, bovendien is hij SDCA1 en 2 Negatief. Dit zijn goede uitslagen, net zoals zijn zus Ronya en moeder Kiki.
Lars komt uit de combinatie Krokasmedens Wolverine x Kiki van het Davidshof.
Lars is een sociale, zeer werklustige hond, die niet snel onder de indruk is met bovendien een enorme will to please. Hij doet aan agility en let tijdens het werken erg goed op zijn handler. Ook tijdens het praktijkspeuren laat hij zijn drive goed zien.

Lars is dieprood van kleur en heeft een hele bijzondere bloedlijn, zeker voor Nederlandse begrippen. Dit vanwege de combinatie van Wolverine (Ernst) uit Zweden en moeder Kiki uit België.
Lars is erg atletiek gebouwd met mooie hoekingen. Voor een werktype is hij bovendien beslist niet zwaar van hoofd of bone. Voor aanvragen over dekkingen, kunt u terecht bij de eigenaar: Yvonne Vlaardingerbroek, of via ons, zie contact.

Links Lars, rechts Ronya

Ferrari-Gigi van Rooverehof

Ferrari-Gigi van Rooverehof (stamboom)

Ferrari-Gigi v. Rooverehof

Ferrari-Gigi, ook Kenai genaamd, is onze reu uit het laatste nest van Kiki. Hij leeft niet bij ons, maar bij Jeanette de Poorter. Een heel ander type dan Lars, wat grover en lichter van kleur. Ook hij is erg snel, heeft een enorme drive en is nu in opleiding voor agility en obedience. Ook detectie vindt hij erg leuk.
Er zijn nog geen gezondheidstesten gedaan.