Puppy’s

16 september 2017 zijn de puppy’s van Kiki geboren!

Vader: Giro Z Kovarny 

 

 

            X          
Giro z Kovarny IPO 2, HD-A, ED-O  x   Kiki van het Davidshof AG 2, HD-A, ED-O

We verwachten uit deze combinatie gezonde, dieprode, stabiele en werklustige pups die geschikt zullen zijn voor meerdere vormen van hondensport. Het zijn de oorspronkelijke type werkhonden van waaruit de Belgische herders zich hebben ontwikkeld, niets is overdreven aan hen.
Ouders hebben beiden verschillende gezondheids- en sociale testen doorlopen en beiden hebben al eerder een gezond nest gegeven.
Mocht u interesse hebben in een van de pups, moet u rekening houden dat dit honden zijn die wel de nodige aandacht vragen. Werken vinden ze het einde, als ze niet voldoende sturing krijgen, zoeken ze zelf wel iets uit de hoek. Dit komt omdat het echte werkhonden zijn, die graag iets ondernemen. Bent u zelf een ondernemend type en houdt u van enerzijds een werker, anderzijds een knuffelbeer die niet snel onder de indruk is, dan is dit de hond voor u!

Giro z Kovarny (klik op de naam voor de stamboom, roepnaam Gigi) is geboren en woont in Tsjechië. Zijn bloedlijnen zijn uniek in Nederland en een mooie aanvulling op die van Kiki.

Giro is functioneel gebouwd, niet zwaar voor een werkhond, heeft een betrouwbaar en sociaal karakter. Hij is buit- en voedselgericht en kan tegen een stootje. Is enorm gedreven in zijn werk, zoals goed te zien is in onderstaand filmpje.

Filmpje van de reu: https://www.youtube.com/watch?v=GEIUbbInrGg

Kiki van het Davidshof is geboren in België, uit oude Tervuerense herderlijnen, die voor een groot gedeelte ook afstammen vanuit de Mechelse herders. De Belgische herder is eigenlijk een ras, waarvan beiden een aparte variëteit zijn. Het grootste verschil is de lengte van het haar, in een nestje Mechelse herders kan dus een Tervuerense geboren worden.

Kiki is klein van stuk, in verhouding wat zwaarder gebouwd dan Giro. Kiki is een hele creatieve, fijne hond met een speciaal karakter. Ze gaat voor je door het vuur als ze dat nodig vindt, is een echte denker en is buit- en voedselgericht. Bij haar eerste nestje heeft ze laten zien dat ze een geweldige moeder is, heel zorgzaam, maar ook heel correct in haar opvoeding.

Er zijn nog enkele reutjes beschikbaar!

Neem daarvoor contact op met info@rooverehof.nl

Er zijn 9 gezonde puppy’s geboren. Maar liefst 7 reuen en 2 teven. De teven zijn reeds besproken, indien u interesse heeft in een reu kunt u contact opnemen.   

Boy red, 14 days old
Boy brown, 14 days old
Boy blue, 14 days old